ASAN kéménytechnika

Megrendelőink megbízásából a helyszínen műszaki felmérést végzünk, előzetes árajánlatot adunk, amely alapján megbízási szerződést kötünk a szükséges munkák elvégzésére. A felújított és korszerűsített kémény alkalmazhatóságát minden esetben a kéményseprő-közszolgáltató szervek vizsgálják.

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

Megrendelőinknek a legjobbat biztosítjuk. Bővebb tájékoztatással szívesen állunk rendelkezésükre.

 

 

ASAN kéménybélelés 1Műszaki és technológiai jellemzők: A kémények felújítása a szerkezet korszerűsítésével egy-időben történik.

A tönkrement, elhasználódott, repedezett, átszakadt kémények felújítása miért fontos?

Élet és vagyonbiztonság!

Az állag romlott kéményt fel kell újítani!

Az ASAN kémény bélelés eljárással a járat (kürtő) felújítása a kémény teljes hosszában megvalósul.

Az érintett lakásokban durva beavatkozás, falvésés csak a legritkább esetben szükséges, a javítás rövid ideig tart.  A kialakított új szerkezeti anyag szilikátbeton.

A padlástér szakaszán már elhasználódott, repedezett a kémény szerkezetek többsége! Ilyen esetekben a kémény csupán részleges visszabontással újítható fel, mindezt természetesen az ASAN kémény bélelés eljárással.

Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem a fentiek mellett, hogy ezzel az ASAN kémény bélelés technológiával jelentős költségmegtakarítás érhető el.

 

 

ASAN kéménybélelés 2

A füstjárat kialakítása tömlőzsaluzattal történik. A szilikátbeton bélésanyag a kéménybe juttatásakor, híg és folyékony állagú, amely kitölti a repedéseket, üregeket, átszakadásokat. A tömlő és  a kémény belső fala közötti rész teljes mértékben kitöltésre kerül, így az egész kéményszerkezet statikailag is megerősödik. Az új szilikátbeton bevitele után 6-12 órával megszilárdul, a zsalutömlő kiszerelésre kerül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ASAN kéménybélelés 3A kialakult új szerkezet  egységes keresztmetszetű füst-gáz tömör, magas hőszigetelő tulajdonságú, a kéménnyel egységet képez  és megerősíti azt. Jelentős költségcsőkéntő tényező, hogy az ASAN technológia adta műszaki lehetőség miatt a padlástérben a pillérek visszabontása a legritkább esetben indokolt .   

 Az ASAN kéménybélelés technológiával és az alkalmazott speciális szilikátbeton anyaggal kibélelt kémény egy új kémény szerkezetet hoz létre.